PRAVILA VADBE

PRAVILA VADBE

 

 1. Vadba poteka celo šolsko leto 1 ali več krat tedensko od 45 do 120 minut (odvisno od posamezne skupine in programa), razen v času šolskih počitnic in praznikov, ter je plačljiva.
 2. Cena vadbe se ne spremeni, če otrok obiskuje vadbo npr. le 1x tedensko (večja zahtevnost dela trenerja pri podajanju znanja juda) oziroma, če je odsoten iz drugih razlogov, saj ima mesto v skupini zagotovljeno, vadba pa kljub njegovi odsotnosti poteka.
 3. Zaradi praznikov in počitnic se mesečni prispevek za vadbo ne spremeni.
 4. Društvo borilnih veščin Komenda si pridržuje pravico, da zaradi bolezni trenerja oziroma višje sile, ko ni mogoče organizirati zamenjave, vadba v šolskem letu 3x odpade. Obvestilo se pravočasno pošlje staršem po elektronski pošti ali sms-su.
 5. Prispevek za vadbo se poravna za tekoči mesec vadbe najkasneje do 15. v mesecu. Račun z UPN obrazcem se prejme po elektronski pošti do 10. v tekočem mesecu.
 6. Če član kljub opominu ne plača članarine in/ali mesečnega prispevka, izgubi pravico do vadbe in nastopov na tekmovanjih, dokler obveznosti niso poravnane.
 7. V primeru daljše odsotnosti od treningov zaradi bolezni, poškodbe ali drugih opravičljivih razlogov ste upravičeni do plačila članarine za določen mesec, ampak ste dolžni otroka odjaviti na mail: bostjan1306@gmail.com. Za daljšo odsotnost se smatra prisotnost na treningu 2x ali manj v mesecu.
 8. V primeru predčasnega prenehanja obiskovanja izbranega športnega programa, prispevka ne vračamo.
 9. Za morebitne poškodbe, katerih vzrok so nepredvidljivi dejavniki, na katere trener in klub nimata vpliva, trener in klub ne odgovarjata.
 10. Prihod na vadbo mora biti 10 minut pred začetkom, da se judoisti preoblečejo in pripravijo na trening.
 11. Obvezna oprema: kimono, copati in plastenka z vodo.
 12. Dolge lase je potrebno speti v čop oz. podobno pričesko ter pri tem uporabiti elastiko, ki nima trdih oz. kovinskih delov. Nohti morajo biti postriženi.
 13. Starši na treningih niso prisotni, ampak do konca treninga počakajo izven telovadnice.
 14. Starši so na tekmah dobrodošli kot navijači, a med borbami ostanejo na tribuni in se ne vmešavajo v delo trenerjev in sodnikov.
 15. Član oz. zakoniti zastopnik mladoletnega člana ob vpisu obvezno izpolni vpisni list in trenerju odda podpisan pravilnik društva.